Het pad opgeven door te zoeken naar bestemmingen met behulp van bladeren door het netwerk

Gebruik de volgende procedure om het pad van een bestemmingsmap op te geven door naar computers in het netwerk te bladeren.

1Druk op [Best.:].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [SMB] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Blader Netwerk] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Er verschijnt een lijst met domeinen of werkgroepen in het netwerk.

4Selecteer het domein of de werkgroep die de bestemmingsmap bevat die u wilt opgeven en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer de bestemmingscomputer.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u de bestemmingscomputer niet kunt vinden, drukt u op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag]. Selecteer de computer en druk op de toets [OK]. De computermap wordt geopend. Druk op de toets [Boven] of de toets [Escape] om een niveau omhoog te gaan.

6Er verschijnt een log-invenster wanneer verificatie vereist is. Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in die gebruikt worden voor inloggen op de clientcomputer en drukt vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Selecteer de bestemmingsmap en druk vervolgens op [Toep.].

Wanneer u de bestemmingsmap niet kunt vinden, drukt u op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag]. Selecteer de map en druk vervolgens op de toets [OK]. De map wordt geopend. Druk op de toets [Boven] of de toets [Escape] om een niveau omhoog te gaan.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9Druk op [Com.Tst].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

10Het testresultaat verschijnt. Druk op [Afsluit.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

11Druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Als verificatie vereist is voor toegang tot de map, wordt het inlogscherm weergegeven. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in.

• Als u het protocol wijzigt nadat u het pad, de gebruikersnaam of het wachtwoord heeft ingevoerd, verschijnt er een bevestigingsbericht.

• Wanneer u op [Annul.] drukt, terwijl u door het netwerk zoekt, verschijnt het scherm invoermethode pad opnieuw.

• Namen van computers en gedeelde mappen die uit meer dan twaalf tekens bestaan, kunnen niet worden weergegeven.

• Er kunnen tot maximaal 100 computers en gedeelde mappen in het scherm "Blader Netwerk" worden weergegeven.

• Het is mogelijk dat het apparaat het bestand niet kan versturen als u geen leesrechten heeft voor de gedeelde map of als er onvoldoende ruimte beschikbaar is op de harde schijf.

• U kunt het pad naar de bestemming in het adresboek van het apparaat registreren. Zie "Het pad naar de geselecteerde bestemming in het adresboek registreren" voor meer informatie.