Scherm scan-to-folder

In deze paragraaf wordt de schermindeling voor het verzenden van scanbestanden via scan-to-folder uitgelegd.

Hoofdscherm

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer een bestemming handmatig wordt ingevoerd

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer een groep geselecteerd is als bestemming

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

1. Scan-to-folder pictogram

Geeft aan dat het scherm Scan-to-folder wordt weergegeven.

2. Bestemmingsveld

Toont een geselecteerde bestemming. Wanneer meerdere bestemmingen geselecteerd zijn, drukt u op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om de bestemmingen weer te geven in de volgorde waarin ze geselecteerd zijn. Om de geselecteerde bestemming te controleren, drukt u op de toets [Controleer bestemming].

3. E-mail Schermafbeelding bedieningspaneel/Scan-to-folder Schermafbeelding bedieningspaneel/Netwerkbezorgingssccanner Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk dit in om tussen de schermen te wisselen. U kunt deze toets ook gebruiken om tussen de functies E-mail en Scan-to-folder wisselen wanneer een bestand tegelijkertijd naar zowel e-mail- als Scan-to-folderbestemmingen wordt verzonden.

4. [Best.:]

Wanneer een bestemming wordt opgegeven die niet geregistreerd is, drukt u op [Best.:] en voert u vervolgens het pad in naar de bestemming met behulp van de Snelkiezen-toetsen.

5. [Opties]

Druk dit in om de scaninstellingen in te voeren en de formaten op te geven van de bestanden die u wilt versturen.

6. [Best.tv.]

Druk dit in om een handmatig ingevoerd mappad als een bestemming toe te voegen.

7. [Best.bw.]

Druk dit in om een handmatig ingevoerd mappad aan te passen of te wijzigen.

8. [Weerg.]

Druk dit in om de bestemmingen te controleren die in een groep zijn geregistreerd.