E-mail versturen met een handtekening

Gebruik de volgende procedure om een handtekening toe te passen op een e-mailbericht met gescande bestandsbijlagen.

1Druk op [Opties].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [E-mail ondertekenen] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Ondertekenen] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Schermafbeelding bedieningspaneel verschijnt aan de linkerkant van de opgegeven instelling.

Opmerking

• Het certificaat (certificaat van het apparaat) dat op dit apparaat is geïnstalleerd, wordt gebruikt om handtekeningen bij te voegen.

• Let erop dat het volgende kan gebeuren als bepaalde handtekeningsinstellingen worden opgegeven door de beheerder:

• [E-mail handtek.] wordt niet getoond. De reden daarvoor is dat u geen handtekeningen kunt toepassen op scanbestanden die per e-mail worden verzonden.

• U kunt de instellingen voor [E-mail handtek.] niet wijzigen. De reden hiervoor is dat een handtekening altijd wordt toegepast op scanbestanden die via e-mail worden verzonden.

• Wanneer u geen e-mails met handtekening wilt versturen, selecteert u [Geen Handtekeningen gebr.] in stap 4.