Gecodeerde e-mail versturen

Volg de onderstaande procedures voor het opgeven van een bestemming waarvoor codering is geconfigureerd, om een e-mailbericht te coderen en verzenden.

Bestemmingen waarvoor codering kan worden geconfigureerd voor iedere transmissie worden weergegeven met dit symbool Schermafbeelding Bedieningspaneel.

1Druk op [Opties].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [E-mail coderen] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Cod toegep op bestemmSchermafbeelding bedieningspaneel] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Schermafbeelding bedieningspaneel verschijnt aan de linkerkant van de opgegeven instelling.

Opmerking

• Als u een e-mailbericht codeert, neemt de grootte toe.

• Wanneer u geen gecodeerde e-mail wilt versturen, selecteert u [Niet coderen] in stap 4.

• Wanneer u een bestemming opgeeft die wordt aangeduid met het symbool Schermafbeelding bedieningspaneel (waarmee wordt aagegeven dat e-mail die naar deze bestemming wordt verzonden altijd wordt gecodeerd), wordt gecodeerde e-mail verzonden ongeacht de opgegeven instelling in [E-mailcodering].

• Indien u meerdere bestemmingen heeft geselecteerd, waaronder bestemmingen waarvoor geen codering is geconfigureerd, zullen e-mailberichten naar dergelijke bestemmingen niet worden gecodeerd, ook al geeft u codering op.