Het onderwerp van de e-mail invoeren

U kunt het onderwerp van een e-mailbericht opgeven als u een scanbestand via e-mail verzendt.

1Druk op [Opties].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Onderwerp bijvoegen] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer de gebruikerstekst en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Voer het onderwerp in en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

"Geprogrammeerd" wordt weergegeven en vervolgens verschijnt het scherm verzendopties.

Opmerking

• Als u het e-mailonderwerp niet opgeeft dan worden de instellingen zoals opgegeven in [Standaard e-mailonderwerp] op de tab [Verzend instellingen] in [Scannereigensch.] toegepast.