Een afzender zoeken op naam

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe op naam van een afzender moet worden gezocht in het adresboek van het apparaat.

1Druk op [Opties].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Naam afzender] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op de toets [Zoek bestemming].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De afbeelding is een voorbeeld. De werkelijke weergave kan anders zijn.

4Selecteer [Zoek op naam] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Voer het begin van de afzendernaam in en druk vervolgens tweemaal op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Afzenders die overeenkomen met de zoekvoorwaarden worden weergegeven.

6Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om de afzender te selecteren en druk vervolgens op de toets [Pijl-rechts].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

"Geprogrammeerd" wordt weergegeven en vervolgens verschijnt het scherm verzendopties.

Opmerking

• Er kunnen maximaal 100 bestemmingen als zoekresultaten worden weergegeven.