Bestemmingen selecteren door het invoeren van de registratienummers

Selecteer de bestemming uit het adresboek van de scanner met behulp van het registratienummer.

1Druk op de toets [Zoek bestemming].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De afbeelding is een voorbeeld. De werkelijke weergave kan anders zijn.

2Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Zoek op registratienr.] te selecteren en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Gebruik de cijfertoetsen om het driecijferige nummer in te voeren dat is toegewezen aan de bestemming en druk vervolgens op de toets [OK].

Voorbeeld: om 003 in te voeren

Druk op de toets [3] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Wanneer onder [Systeeminst.] [LDAP zoeken] is ingesteld op [Aan], verschijnt er een scherm waarin een zoekobject kan worden geselecteerd wanneer u op de toets [Zoek bestemming] drukt. In het scherm selecteert u [Zoek adresboek] en vervolgens drukt u op de toets [OK].