E-mailscherm

In deze paragraaf wordt de schermindeling voor het verzenden van scanbestanden per e-mail uitgelegd.

Hoofdscherm

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer een bestemming handmatig wordt ingevoerd

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer een groep geselecteerd is als bestemming

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

1. E-mailpictogram

Dit pictogram geeft aan dat het e-mailscherm wordt weergegeven.

2. Bestemmingsveld

Toont een geselecteerde bestemming. Wanneer meerdere bestemmingen geselecteerd zijn, drukt u op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om de bestemmingen weer te geven in de volgorde waarin ze geselecteerd zijn. Om de geselecteerde bestemming te controleren, drukt u op de toets [Controleer bestemming].

3. E-mail Schermafbeelding Bedieningspaneel / Scan-to-folder Schermafbeelding Bedieningspaneel/ Netwerkbezorgingsscanner Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk in om tussen de schermen te wisselen. U kunt deze toets ook gebruiken om tussen de functies E-mail en Scan-to-folder te wisselen wanneer u op hetzelfde moment hetzelfde bestand naar zowel de e-mail- als de scan-to-folder-bestemmingen verstuurt.

4. [Handm.]

Wanneer er een bestemming wordt opgegeven die niet geregistreerd is, drukt u op [Handm.] en voert u vervolgens met behulp van de snelkiezentoetsen het e-mailadres in van de bestemming.

5. [Opties]

Druk dit in om de scaninstellingen in te voeren en de formaten op te geven van de bestanden die u wilt versturen.

6. [Best.tv.]

Wanneer meerdere bestemmingen worden geselecteerd na het handmatig invoeren van een e-mailadres, drukt u op [Best.tv.] en voert u vervolgens het e-mailadres in van de bestemming.

7. [Best.bw.]

Wanneer een e-mailadres dat is ingevoerd, wordt gewijzigd, drukt u op [Best.bw.] en voert u het nieuwe e-mailadres in.

8. [Weerg.]

Druk dit in om het adres te controleren dat in een groep is geregistreerd.