E-mailadressen registreren in Adresboek

U kunt regelmatig gebruikte e-mailadressen registreren in het adresboek.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller], selecteer [Systeeminstellingen] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het scherm Systeeminstellingen wordt nu weergegeven.

2Selecteer [Beheerderstoepassingen] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Adresboekbeheer] en druk vervolgens op de toets [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Voor meer details over het registreren van e-mailadressen in het adresboek, raadpleegt u de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• U kunt e-mailadressen ook in het adresboek registreren met behulp van Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor for Admin. Voor meer details over de wijze waarop Web Image Monitor moet worden weergegeven of hoe SmartDeviceMonitor for Admin moet worden geïnstalleerd, raadpleegt u de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen. Voor details over het registreren van adressen in het adresboek, zie de helpfunctie van Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor.

• Afhankelijk van het soort apparaat, kunt u mogelijk het apparaat niet gebruiken wanneer deze het adresboek aan het bijwerken is met CSV-bestanden (opgehaald met SmartDeviceMonitor for Admin) waarin gebruikerscodes staan.

• Gecodeerde bestanden kunnen via e-mail alleen aan bestemmingen worden verzonden waarvoor de codering is ingesteld. Zie "Beveiligingsinstellingen voor e-mailberichten" voor meer informatie over het verzenden van gecodeerde bestanden via e-mail.