Display

In deze paragraaf wordt het scherm, de toetsen van het bedieningspaneel en de twee bevestigingsschermen: Bestemming controleren en Bestandsstatus uitgelegd.

In deze handleiding vindt u uitleg over het e-mailscherm, het scan-to-folderscherm, het WSD-scannerscherm en het scherm voor de netwerkbezorgingsscanner.

Zie "E-mailscherm", "Scan-to-folderscherm", "WSD-scannerscherm (verzendtype)" en "Netwerkbezorgingsscannerscherm" voor meer informatie.