Printerhandleiding

Lees dit eerst
Het apparaat voorbereiden

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u dit apparaat op uw computer kunt aansluiten en hoe u het printerstuurprogramma kunt installeren.

Documenten afdrukken

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u documenten met het printerstuurprogramma kunt afdrukken. De procedure voor het configureren van duplex afdrukken, gecombineerd afdrukken en andere afdrukfuncties wordt ook beschreven.

Opgeslagen documenten afdrukken

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u documenten afdrukt die in het apparaat opgeslagen zijn.

Vanuit DeskTopBinder Lite afdrukken

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u DeskTopBinder Lite installeert. Ook de functie PDF Direct Print wordt hier beschreven.

Printereigenschappen

In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Printereigenschappen beschreven. Zie "Gebruikersinstellingen openen" voor meer informatie over toegang tot het menu Printereigenschappen.

Bijlage