Een faxbestemming registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een faxbestemming registreert.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

2Selecteer [Systeeminstellingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Beheerderstools] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Adresboekbeheer] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer [Programmeren/Wijzigen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Voer het registratienummer dat u wilt registreren in met de cijfertoetsen of de Snelkeuzetoetsen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

U kunt automatisch de registratienummers 001 - 016 specificeren door op de Snelkeuzetoetsen te drukken.

Druk op [Zoeken] om te specificeren op naam, bestemmingslijst, registratienummer, gebruikerscode, faxnummer, e-mailadres of mapbestemming.

7Druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Druk op [Details].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9Selecteer [Faxinstellingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

10Voer het faxnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

11Geef optionele instellingen op zoals "SUB Code", "SEP Code", "Internationale TX modus" en "Etiket invoegen".

12Druk op [Einde].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

13Druk op de [OK]-toets.

14Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Opmerking

• Zorg ervoor dat u na het invoeren van een faxnummer op de [OK]-toets drukt. Als u op de [Escape]-toets drukt zonder eerst op de [OK]-toets te drukken, wordt het ingevoerde nummer niet geregistreerd.

• Zie "Namen registreren" om de naam te registreren.

• Wanneer een groep geregistreerd is, kunt u deze faxbestemming ook aan de groep toevoegen. Raadpleeg "Namen in een groep registreren" voor meer informatie over het registreren van groepen.