Wanneer u een netwerkhulpprogramma gebruikt

Als het apparaat wordt aangesloten op een netwerk, let dan op de volgende punten wanneer u het apparaat instelt of wanneer u instellingen wijzigt:

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing en de Help-functie voor de ScanRouter-bezorgingssoftware en DeskTopBinder voor meer informatie.

Wanneer een inbelrouter op een netwerkomgeving wordt aangesloten

De instellingen voor de bezorgingsserver die moet worden aangesloten, moeten worden ingesteld zoals dat hoort voor het apparaat met de ScanRouter-bezorgingssoftware, Auto Document Link of DeskTopBinder. Stel ook de aangesloten apparaten in met behulp van de I/O-instellingen van het beheerprogramma van de ScanRouter-bezorgingssoftware.

Als de netwerkomgeving wordt gewijzigd, wijzig dan de toepasselijke instellingen voor de bezorgingsserver met behulp van het apparaat, het beheerprogramma van de clientcomputers, Auto Document Link en DeskTopBinder. Stel ook de juiste informatie in voor de aangesloten apparaten met behulp van de I/O-instellingen van het beheerprogramma van de ScanRouter-bezorgingssoftware.

Belangrijk

• Als het apparaat zo ingesteld, dat het via een inbelrouter verbinding maakt met de bezorgingsserver, dan zal de router inbellen en online gaan telkens als er een verbinding wordt gemaakt met de bezorgingsserver. Het is mogelijk dat dat telefoonkosten veroorzaakt.

Wanneer aangesloten op een computer die inbelt om toegang te krijgen

• Installeer de ScanRouter-bezorgingssoftware niet op een computer die inbelt om toegang te krijgen.

• Als u de ScanRouter-bezorgingssoftware, DeskTopBinder, Auto Document Link of een TWAIN-stuurprogramma gebruikt op een computer die inbelt om toegang te krijgen, wordt - afhankelijk van de instelling - misschien een inbelverbinding geopend bij het verbinden van de bezorginsserver en andere apparatuur. Als de computer is ingesteld om automatisch verbinding te maken met het internet, zal het dialoogvenster bevestigen niet verschijnen en kunt u telefoonkosten maken zonder dat u zich ervan bewust bent. Om onnodige verbindingen te voorkomen, moet de computer zo worden ingesteld dat het dialoogvenster bevestigen altijd verschijnt voordat een verbinding wordt gemaakt. Maak geen onnodige verbindingen als u de hierboven opgenoemde software gebruikt.