Zoeken op Registratienummer

Doerzoek het adresboek op registratienummer of gebruikersbestemming.

1Druk op [Zoeken].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Zoek op registratienr.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Voer het registratienummer dat u wilt zoeken in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer de naam met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en bevestig dit daarna door op [Pijl-rechts] te drukken. Druk vervolgens op de [OK]-toets.