Zoeken met Lijst weergeven

Doorzoek het adresboek door een lijst met geregistreerde gebruikersnamen en bestemmingen te laten zien.

1Druk op [Zoeken].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Geef lijst weer] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

De lijst met geregistreerde gebruikersnamen of bestemmingsnamen verschijnt.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer de bestemming met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en bevestig dit door op [Pijl-rechts] te drukken. Druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Raadpleeg "Tekst invoeren" in Over dit apparaat voor meer details over het invoeren van tekst.