De SMB-map handmatig zoeken

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de SMB-map handmatig lokaliseert.

1Selecteer [Handmatige invoer] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Voer het pad in en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Als u "Verbindingstype" instelt op [NDS] en de naam van de NDS-boomstructuur is "boom", de naam van de context met het volume is "context", de volumenaam is "volume" en de mapnaam is "map", dan zal het pad zijn: "\\boom\volume. context\map".

• Als u "Verbindingstype" instelt op [Bindery] en als de NetWare-servernaam "server", de volumenaam "volume" en de mapnaam "map" is, zal de padnaam "\\server\volume\map". zijn.

• U kunt het pad invoeren met maximaal 256 tekens.

• Als de verbindingstest mislukt, controleer dan de instellingen en probeer het opnieuw.