Als er een inlogscherm verschijnt

Dit gedeelte beschrijft hoe u inlogt op het apparaat als het inlogscherm verschijnt terwijl u probeert een map te openen door in het netwerk te bladeren.

Als u geen mapverificatie heeft opgegeven of als er een onjuiste gebruikersnaam of onjuist wachtwoord voor de mapverificatie is ingevoerd, dan verschijnt het inlogscherm.

1Voer de login gebruikersnaam in en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Voer de log-in gebruikersnaam in die voor mapverificatie is opgegeven.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Voer het wachtwoord in en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het pad naar de geselecteerde map verschijnt.

Als er een bericht verschijnt, druk dan op [Afsluiten]en voer de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord opnieuw in.