Faxbestemming

In dit onderdeel wordt de procedure beschreven voor het registreren, wijzigen en verwijderen van Faxbestemmingen.

Door een faxbestemming te registreren, hoeft u de faxnummers niet steeds opnieuw in te voeren en kunt u documenten die in de faxfunctie zijn gescand, verzenden.

Er zijn twee typen faxbestemmingen, zoals hieronder getoond:

U kunt de volgende items in een faxbestemming programmeren:

Faxnummer

Hiermee registreert u het faxnummer van de bestemming. Een faxnummer kan uit maximaal 128 cijfers bestaan. U moet alle cijfers in het nummer invoeren.

SUB Code

Door een SUB-code te registreren, kunt u Vertrouwelijke verzending gebruiken om berichten naar de andere apparaten te verzenden die een vergelijkbare functie ondersteunen, genaamd "SUB Code" Zie de Faxhandleiding.

SEP-code

Door het registreren van een SEP-code kunt u Pollingontvangst gebruiken om faxen van andere faxapparaten te ontvangen die Pollingontvangst ondersteunen. Zie de Faxhandleiding.

Internationale TX modus

Wanneer de internationale TX modus wordt ingesteld op [Aan] verzendt het apparaat nauwkeuriger op een lagere transmissiesnelheid. De communicatietijd wordt echter langer.

Label invoegen

Gebruik Label toevoegen om informatie af te drukken zoals de bestemmingsnaam op het vel dat op de bestemming wordt afgedrukt.

Gegevens worden als volgt afgedrukt:

• Bestemmingsnaam

De bestemmingsnaam die is ingesteld in [Faxbestemming] wordt afgedrukt met "Aan" ervoor bovenaan het vel.

U kunt de volgende items in een IP-faxbestemming programmeren:

IP-Fax

Registreer de IP-faxbestemming. U kunt de naam registreren met maximaal 128 tekens. U moet deze instelling invoeren wanneer u IP-fax gebruikt.

Deze instelling werkt alleen als de IP-faxfunctie is geselecteerd.

SUB Code

Door een SUB-code te registreren, kunt u Vertrouwelijke verzending gebruiken om berichten naar de andere apparaten te verzenden die een vergelijkbare functie ondersteunen, genaamd "SUB Code" Zie de Faxhandleiding.

SEP-code

Door het registreren van een SEP-code kunt u Pollingontvangst gebruiken om faxen van andere faxapparaten te ontvangen die Pollingontvangst ondersteunen. Zie de Faxhandleiding.

Protocol selecteren

Selecteer het protocol voor de IP-faxverzending.

Deze instelling werkt alleen als de IP-faxfunctie is geselecteerd.