De teller voor alle gebruikers afdrukken

Dit gedeelte beschrijft hoe u de teller voor alle gebruikers kunt afdrukken.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

2Selecteer [Systeeminstellingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Beheerderstools] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Gebr.teller weerg./afdr.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer [Afdr.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Selecteer [Alle gebruikers] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Selecteer de functie waarvoor u de teller wilt afdrukken met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en bevestig dit door op [Pijl-rechts] te drukken. Druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Druk op de toets [Start].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].