De teller afdrukken voor elke gebruiker

Dit gedeelte beschrijft hoe u de teller voor elke gebruiker kunt weergeven.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

2Selecteer [Systeeminstellingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Beheerderstools] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Gebr.teller weerg./afdr.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer [Afdr.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Selecteer [Per Gebruiker] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Selecteer de methode van gebruikersselectie met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk daarna op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Selecteer de gebruiker om af te drukken.

Als u in stap 7 [Handm.] gekozen hebt, voer dan de gebruikerscode in en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u in stap 7 Bestemmingslijst weergeven heeft geselecteerd, bevestig dan de gebruikerscode met [Pijl-rechts] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9Selecteer de functie waarvoor u de teller wilt afdrukken met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en bevestig dit daarna door op [Pijl-rechts] te drukken. Druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

10Druk op de toets [Start].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

11Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].