ipv6

Gebruik het commando “ipv6” om IPv6-instellingen weer te geven en te configureren.

Instellingen bekijken

msh> ipv6

IPv6 staatloos adres

msh> ipv6 stateless {on|off}

Wanneer “on” is geselecteerd, vraagt de IPv6 om informatie die vereist is voor het onderhouden van een verbinding met staat naar de router zolang de printer aanstaat. Door deze instelling kan informatie van de router constant verkregen worden en wordt de effectieve periode van het staatloze adres regelmatig ververst.