Het aantal afgedrukte pagina's op nul zetten.

Volg de onderstaande procedure om het aantal pagina's dat door elke gebruiker werd afgedrukt, op nul te zetten.

1Start SmartDeviceMonitor for Admin Gebruikerbeheerprogramma op.

2Klik op het tabblad [Informatie gebruikersteller] van Gebruikerbeheerprogramma.

3Selecteer de gebruiker waarvoor u de informatie wilt wijzigen.

4In het menu [Bewerken] klikt u op [Gebruikerstellers op nul zetten].

Afbeelding van toepassingsscherm

5Selecteer het aankruisvakje van de items die u op nul wilt zetten en klik vervolgens op [OK].

Er verschijnt een bevestigingsboodschap.

6Klik op [OK].

De telling voor het geselecteerde papiertype wordt 0 en [Aangepast] wordt vermeld bij [Status].

7In het menu [Bewerken] klikt u op [Instellingen toepassen].

Afbeelding van toepassingsscherm

Er worden wijzigingen doorgevoerd in de informatie op het tabblad Informatie gebruikersteller.

8Klik op [Afsluiten] in het menu [Bestand] om Gebruikerbeheerprogramma af te sluiten.