De LDAP-server wijzigen

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de geprogrammeerde LDAP-server kunt wijzigen.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

2Selecteer [Systeeminstellingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Beheerderstools] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Prgr./Wz./Vrw. LDAP Srv.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer [Programmeren/Wijzigen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Selecteer de LDAP-server die u wilt programmeren of wijzigen met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Wijzig de instellingen waar nodig.

8Druk na het wijzigen van elk item op de [OK]-toets.

9Druk op [Afsluit.].

10Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].