Beheerdertoepassingen

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Beheerderstools onder Systeeminstellingen.

Beheerderstools worden door de beheerder gebruikt. Neem contact op met de beheerder als u deze instellingen wilt wijzigen.

Wij raden aan om beheerderverificatie in te stellen voordat u beheerderinstellingen maakt.

Adresboekmanagement

U kunt informatie dat in het adresboek is opgeslagen toevoegen, wijzigen of verwijderen .

Zie "Adresboek" voor meer informatie.

• Programmeren/wijzigen

U kunt zowel namen als gebruikerscodes invoeren en wijzigen.

• Naam

Het is mogelijk een naam, toetsweergave, registratienummer, en titel selectie te registreren.

• Reg.nr.

• Verif.info

U kunt een gebruikerscode registreren en de functies opgeven die voor elke gebruikerscode beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om gebruikersnamen en wachtwoorden te registreren die worden gebruikt voor toegang tot een LDAP-server.

• Verif.beveilig.

Het is mogelijk een beveiligingscode te registreren.

• Faxinstellingen

U kunt het volgende registreren: faxnummer, internationale TX-modus, het invoegen van een label.

• E-mailinstellingen

U kunt een e-mailadres registreren.

• Mapinformatie

U kunt het protocol, pad, poortnummer en de servernaam registreren.

• Groep registreren naar

Namen die zijn geregistreerd in het adresboek kunnen in een groep worden geplaatst.

• Verwijderen

U kunt een naam uit het adresboek verwijderen.

U kunt maximaal 150 namen invoeren.

U kunt maximaal 100 gebruikerscodes registreren.

U kunt ook namen in het adresboek registreren en beheren met behulp van Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor for Admin.

Progr./Wijz./Verw. groep

Namen die geregistreerd staan in het adresboek kunnen aan een groep worden toegevoegd. Hiermee kunt u eenvoudig de namen beheren die in elke groep zijn geregistreerd.

• Programmeren/wijzigen

U kunt groepen registreren en wijzigen.

• Groepsnaam

Het is mogelijk een naam, toetsweergave, registratienummer, en titel selectie te registreren.

• Reg.nr.

• Verif.beveilig.

Het is mogelijk een beveiligingscode te registreren.

• Groep registreren naar

U kunt groepen die zijn geregistreerd in het Adresboek in een groep plaatsen.

• Verwijderen

U kunt een groep uit het Adresboek verwijderen.

U kunt maximaal 10 groepen registreren.

U kunt ook groepen in het adresboek registreren en beheren met Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor for Admin.

Gebruik SmartDeviceMonitor for Admin, dat wordt geleverd bij de printer/scannereenheid.

Adresboek: Lijst Afdrukken

U kunt de bestemmingslijst die in het adresboek staat geregistreerd, afdrukken.

• Bestemmingslijst

Drukt de lijst van namen in het Adresboek af.

• Groep bestemmingslijst

Drukt de lijst van groepen in het Adresboek af.

• Snelkiezen etiketten

Drukt een snelkeuze-etiket af.

1. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

2. Selecteer [Systeeminstellingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

3. Selecteer [Beheerderstoepassingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

4. Selecteer [Adresboek: Lijst afdrukken] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

5. Selecteer de gewenste lijst om af te drukken met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Als het selectiescherm van de afdrukmethode wordt getoond, drukt u op [Duplex] of [1-zijdig].

6. Druk op de toets [Start].

De lijst is afgedrukt.

7. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Teller weergeven/afdrukken

Hiermee kunt u het aantal afdrukken bekijken en afdrukken.

• Weergeven

Geeft het aantal afdrukken voor elke functie weer (Totaal, Kopieerapp., Printer, Faxafdrukken, Tot. verz.:Klr, Tot. verz.:Z&W, Fax TX, Verz.Sc:Klr, Verz.Sc:Z&W, Duplex).

• Afdr.

Hiermee kunt u een lijst afdrukken met het aantal afdrukken voor elke functie.

Gebr.teller weerg./afdr.

Hiermee kunt u de aantallen afdrukken die met een gebruikerscode zijn geopend bekijken, afdrukken en terugzetten op 0.

Het aantal afdrukken kan afwijken van de tellerwaarden in [Gebr.teller weerg./afdr.].

• Weergeven

Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om alle aantallen afdrukken weer te geven.

• Kopieteller

• Printerteller

• Faxafdruk

• Teller Fax TX Pagina

• Teller Verz. Scan.:Klr

• Teller Verz. Scan.: Z&W

• Afdr.

• Alle gebruikers

Drukt de tellerwaarden af voor alle gebruikers.

• Per gebruiker

Drukt de tellerwaarden af voor iedere gebruiker.

• Wissen

• Alle gebruikers

Stelt de tellerwaarden voor alle gebruikers opnieuw in.

• Per gebruiker

Stelt de tellerwaarde voor iedere gebruiker opnieuw in.

Gebr.verif. manag.

• Uit

• Gebruikerscodeverificatie

Met Gebruikerscodeverificatie, kunt u beschikbare functies beperken en op hun gebruik toezien.

Wanneer u Gebruikerscodeverificatie gebruikt, registreer dan de gebruikerscode.

Met de Printer PC-controlefunctie kunt u een logboek met afdrukken krijgen die overeenstemmen met de codes die zijn ingevoerd tijdens het gebruik van het printerstuurprogramma.

Voor informatie over Basisverificatie, Windows-verificatie, LDAP-verificatie en Integratieserver-verificatie moet u contact opnemen met uw beheerder.

• Functies beperken

Kopieerapparaat, Printer, Printer: Autom. Progr., Fax, Scanner

• Verificatie Printertaak

Enter, Eenvoudig(Beperking), Eenvoudig(Alle)

• Basisverificatie

• Windows verificatie

• LDAP verificatie

• Verif. Integr.srver

De standaardinstelling is [Uit].

Beheerd. verif.-managem.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met uw beheerder.

Sleutelteller beheer

Geef de functies op die u wilt beheren met de sleutelteller.

• Kopieerapp.

• Fax

• Printer

• Scanner

Extern betaalsysteem beheer

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met uw beheerder.

Uitgebr. Ext. Betaaleenh.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met uw beheerder.

Uitgebreide beveiliging

U kunt opgeven of u de uitgebreide beveiligingsfuncties wilt gebruiken of niet. Neem voor meer informatie over de uitgebreide beveiligingsfuncties contact op met uw beheerder.

Prgr./Wz./Vrw. LDAP Srv.

Door het registreren van de LDAP-server kunt u in het adresboek van de LDAP-server zoeken naar het e-mailadres van een ontvanger wanneer u met behulp van de scanner- of faxfunctie bestanden verstuurt per e-mail.

• Naam

• Servernaam

• Zoek basis

• Poortnr.

• SSL (Beveiligde verbinding gebruiken)

• Verificatie

• Gebrnaam

• Wachtw.

• Realm naam

• Zoekvoorwaarden

• Zoekopties

Als u een LDAP-zoekopdracht wilt starten, moet u de hieronder opgesomde items instellen. Voor andere items controleert u uw omgeving en maakt u de nodige wijzigingen.

Deze functie ondersteunt LDAP-versie 2.0 en 3.0.

Als u de LDAP-server wilt gebruiken, selecteert u [Aan] onder LDAP zoeken.

Voor meer informatie over het programmeren van de LDAP-server, raadpleegt u "De LDAP-server programmeren".

LDAP zoeken

Geef op of u de LDAP-server voor zoeken wilt gebruiken of niet.

De standaardinstelling is [Uit].

Als u [Uit] selecteert, dan zal de LDAP-serverlijst niet verschijnen op het zoekdisplay.

Realm Progr./Wijz./Verw.

Programmeer het domein dat moet worden gebruikt voor Kerberos-verificatie.

• Realm naam

• KDC Servernaam

• Domeinnaam

Stel zowel de domeinnaam als KDC-servernaam in bij het programmeren van een domein.

Voor meer informatie over [Realm Progr./Wijz./Verw.], raadpleegt u "Het domein programmeren".

AOF (altijd aan)

Geef op of u Automatisch uitschakelen wilt gebruiken of niet.

De standaardinstelling is [Aan].

Firmware versie

U kunt de versie controleren van de software die is geïnstalleerd op dit apparaat.

Niveau netwerkbeveiliging

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met uw beheerder.

Geh.inst. Autom. verw.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met uw beheerder.

Hele geheugen verwijderen

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met uw beheerder.

Alle logboeken verwijderen

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met uw beheerder.

Inst. Overdr.logb.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met uw beheerder.

Vaste USB-poort

Geef op of u de USB-poort wilt vastleggen of niet.

De standaardinstelling is [Uit].

Als een computer waarop een printerstuurprogramma is geïnstalleerd via de USB-interface is verbonden met een ander apparaat van hetzelfde model, wordt door de selectie van [Niveau 1] voor deze optie, de extra installatie van het stuurprogramma op de computer verwijderd. Als u [Niveau 2] wilt selecteren, moet u contact opnemen met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.