I/F-instellingenlijst afdrukken

Dit gedeelte beschrijft hoe u de configuratiepagina kunt afdrukken.

U kunt items controleren die met de netwerkomgeving te maken hebben.

De configuratiepagina toont de huidige netwerkinstellingen en netwerkinformatie.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

2Selecteer [Systeeminstellingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Instell. Interface] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [I/F-inst.lijst afdrukken] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Druk op de toets [Start].

De configuratiepagina wordt afgedrukt.

6Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].