Bedieningspaneel

Op het display worden de status van het apparaat, foutberichten en functiemenu's weergegeven.

Belangrijk

• Een schok of stoot van meer dan 30 N (ca. 3 kgf) kan het display beschadigen.

Als u op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller] drukt, verschijnt het menu Gebruikersinstellingen.

Met het menuscherm Systeeminstellingen als voorbeeld geeft dit gedeelte uitleg over hoe u het bedieningspaneel van het apparaat moet gebruiken.

schermafbeelding van het bedieningspaneel (illustratie met nummers en benoemingen)

1. Het menu instellingen verschijnt. Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om naar de instelling te scrollen die u wilt specificeren of veranderen. Druk vervolgens op de [OK]-toets om het scherm weer te geven waarin u die instelling kunt specificeren.

2. Het aantal pagina's in het weergegeven menu instellingen verschijnt. Als u niet het hele menu kunt zien, druk dan op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om door het scherm te scrollen.