LAN-Fax stuurprogramma

In deze sectie worden het bestandspad en de systeemeisen beschreven van het LAN-Fax stuurprogramma.

Belangrijk

• U kunt het LAN-faxstuurprogramma installeren van de cd-rom die met dit apparaat is meegeleverd of het downloaden van de website van de leverancier. Als uw besturingssysteem Windows XP x64/Vista x64 of Windows Server 2003/2003 R2/2008 x64 is, dan dient u het LAN-faxstuurprogramma te downloaden van de website van de leverancier. Selecteer dit apparaat en het besturingssysteem dat u gebruikt en download deze vervolgens.

Dit stuurprogramma is nodig om de LAN-Fax functies te kunnen gebruiken.

Bestandspad

Het stuurprogramma staat in de volgende mappen op de cd-rom "Printer Drivers and Utilities":

\DRIVERS\LAN-FAX\XP_VISTA

Systeemvereisten

• Hardware

PC/AT-compatibel

• Besturingssystemen

Windows 2000/XP/Vista

Windows Server 2003/2003 R2/2008

• Display

VGA 640 × 480 pixels of meer

Opmerking

• Voordat u begint met de installatie moet u alle andere toepassingen afsluiten.