Printerstuurprogramma's voor dit apparaat

In deze sectie worden de printer stuurprogramma's uitgelegd voor dit apparaat.

Belangrijk

• U kunt de printerstuurprogramma's (PCL 5e en PCL 6) installeren met de cd-rom die bij het apparaat wordt geleverd, of ze downloaden van de website van de leverancier. Als uw besturingssysteem Windows XP x64/Vista x64, of Windows Server 2003/2003 R2/2008 x64 is, moet u de printerstuurprogramma's downloaden van de website van de leverancier. Selecteer dit apparaat en het systeem dat u gebruikt, en download ze vervolgens.

Om te kunnen afdrukken moet u een printerstuurprogramma installeren voor uw besturingssysteem. De volgende stuurprogramma's staan op de cd-rom "Printer Drivers and Utilities".

Printertaal

PCL 6

PCL 5e

PostScript 3

Windows 2000 *1

Ja

Ja

Ja

Windows XP *2

Ja

Ja

Ja

Windows Vista *3

Ja

Ja

Ja

Windows Server 2003 *4

Ja

Ja

Ja

Windows Server 2008 *5

Ja

Ja

Ja

Mac OS *6

Nee

Nee

Ja

Mac OS X *7

Nee

Nee

Ja

*1 Microsoft Windows 2000 Professional/Microsoft Windows 2000 Server/Microsoft Windows 2000 Advanced Server

*2 Microsoft Windows XP Professional/Microsoft Windows XP Home Edition

*3 Microsoft Windows Vista Ultimate/Microsoft Windows Vista Enterprise/Microsoft Windows Vista Business/Microsoft Windows Vista Home Premium/Microsoft Windows Vista Home Basic

*4 Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition/Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition/Microsoft Windows Server 2003 Web Edition/Microsoft Windows Server 2003 Datacenter Edition/Microsoft Windows Server 2003 R2 Standard Edition/Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition/Microsoft Windows Server 2003 R2 Datacenter Edition

*5 Microsoft Windows Server 2008 Standard/Microsoft Windows Server 2008 Enterprise/Microsoft Windows Server 2008 Datacenter

*6 Versies 8.6 tot en met 9.2 van de Mac OS (Mac OS X Classic modus wordt ondersteund.)

*7 Mac OS X 10.1 of hoger (Native modus)

PCL-printerstuurprogramma's

Er zijn twee soorten PCL-printerstuurprogramma's (PCL 5e en PCL 6) meegeleverd. Met deze stuurprogramma's kan uw computer communiceren met dit apparaat via een printertaal.

Opmerking

• Sommige toepassingen vereisen mogelijk de installatie van het PCL 5e printerstuurprogramma. In dit geval kunt u PCL 5e installeren zonder PCL 6 te moeten installeren.

• Zie voor meer informatie de Printerhandleiding.