Gebruikerstekst toevoegen

U kunt een Gebruikerstekst kiezen en gebruiken die is geregistreerd in [Gbr.tkst Pr./Wz./Vrw.].

Zie voor de registratieprocedure onder [Gbr.tkst Pr./Wz./Vrw.], de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

1Druk herhaaldelijk op de [Shift]-toets om [Gebruikerstekst] weer te geven.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer de tekst die u wilt toevoegen met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Om de geselecteerde tekst te wijzigen, drukt u op de Snelkiezen-toetsen om letters in te voeren en vervolgens op de [OK]-toets.