Koptekst overslaan
 

Letters invoeren

1Druk op de [Shift]-toets om te wisselen tussen kleine letters, hoofdletters, Gebruikerstekst en cyrillische tekens.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de juiste Snelkiezen-toets totdat de door u gewenste letter verschijnt.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Om meer letters in te voeren, herhaalt u stap 2.

Als de volgende letter die u wilt invoeren, is toegewezen aan dezelfde Snelkiezen-toets, verschuif de cursor dan door te drukken op [Pijl-rechts] en druk vervolgens op de Snelkiezen-toets. De cursor verschuift naar rechts en de volgende letter verschijnt op het display.

Toetsenbord type A

Afbeelding van toetsenbord type A

Toetsenbord type B

Druk op een van de volgende Snelkiezen-toetsen om een basisletter weer te geven en druk vervolgens op de [Snelkiezen 16]-toets om een van de variaties te selecteren.

Afbeelding van toetsenbord type B

Toetsenbord type C

Dit type toetsenbord maakt het mogelijk om Poolse, Hongaarse en Tsjechische letters in te voeren. Druk op een van de volgende Snelkiezen-toetsen om een basisletter weer te geven en druk vervolgens op de [Snelkiezen 16]-toets om een van de variaties te selecteren.

Afbeelding van toetsenbord type C

Toetsenbord type D

Dit toetsenbord zorgt maakt het mogelijk om Russische letters in te voeren. Druk op de [Shift]-toets om cyrillische tekens in te voeren. Om een letter te selecteren drukt u op de bijbehorende Snelkiezentoets zoals aangegeven in de hieronderstaande tabel. Druk herhaaldelijk op de toets totdat de gewenste letter wordt weergegeven.

Afbeelding van toetsenbord type D

Opmerking

  • Om een karakter meer dan eens in te voeren, drukt u wederom op de Snelkiezen-toets.

  • Om een karakter in te voeren, drukt u op de [Pijl-links] of de [Pijl-rechts] om de cursor te verschuiven naar de positie waar u een karakter wilt invoeren.