Papier met vaste afdrukrichting of dubbelzijdig papier

In deze sectie wordt beschreven hoe u papier plaatst dat een vaste afdrukrichting en afdrukzjde heeft (zoals briefpapier).

Papier met een vaste afdrukrichting (van boven naar beneden) of dubbelzijdig papier (bijvoorbeeld briefpapier, geperforeerd papier of gekopieerd papier) wordt wellicht niet juist afgedrukt, afhankelijk van hoe de originelen worden geplaatst. Stel [Instelling Briefhoofd] op [Aan] onder [Kopieereigenschappen], en plaats dan het origineel en papier zoals hieronder afgebeeld. Zie de Kopieerhandleiding voor details over Instelling Briefhoofd. Zie de Printerhandleiding voor details over afdrukken met de printerfunctie.

Richting van origineel

Glasplaat

ADF

Afbeelding van richting origineel

*1

• Kopiëren *2

Afbeelding van richting origineel

• Scanner

Afbeelding van richting origineel

Afbeelding van richting origineel

*1

Afbeelding van richting origineel

*1 Als u kopieën maakt met de duplexfunctie in deze richting door de instelling [Altijd opgeven] voor [Richting] met [Kopieereigenschappen] in Gebruikersinst., moet u Schermillustratie van een bedieningspaneel selecteren voor de richting van het origineel.

*2 Als u kopieën maakt met de duplexfunctie in deze richting, en de richting van het geplaatste papier is Liggend, moet u de originelen invoeren zoals hieronder wordt afgebeeld.

Afbeelding van richting origineel

Als onder [Kopieereigenschappen] [Richting] is ingesteld op [Altijd opgeven], moet u papier invoeren in de Schermillustratie van een bedieningspaneel richting.

Papier invoerrichting

Afbeelding van papierrichting

Afbeelding van papierrichting

Opmerking

• Stel in [Papierlade-instellingen] onder [Systeeminstellingen] [Briefhoofd] in als “Papiersoort” van de papierlade die u wilt gebruiken. Deze instelling is alleen beschikbaar als de printer-/scanner- en faxeenheden zijn geïnstalleerd. Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.