Energie besparen

In deze sectie worden de functies van het apparaat uitgelegd voor het besparen van energie.

Dit apparaat heeft de volgende functies om energie te besparen.

Automatisch uit (alleen kopieerapparaat)

Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit als de taak klaar is en nadat er een bepaalde tijdsduur is verstreken. Deze functie heet "Automatisch uit". U kunt de tijdsduur veranderen onder Automatische timer.

Opmerking

• Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• In de volgende situaties werken de Energiespaarstand en de Auto uit-functie niet:

• Wanneer er een waarschuwingsbericht wordt weergegeven

• Wanneer er een onderhoudsbericht wordt weergegeven

• Wanneer het papier is vastgelopen

• Wanneer de klep is geopend

• Als het bericht “Toner bijvullen.” verschijnt

• Wanneer toner wordt bijgevuld

• Wanneer het scherm Gebruikersinst. verschijnt

• Tijdens de vastgestelde opwarmperiode

• Als er gegevens worden verwerkt

• Wanneer bewerkingen worden geannuleerd tijdens het afdrukken

• Wanneer de functie Direct kiezen wordt gebruikt

• Wanneer een ontvanger wordt opgenomen in de adreslijst of in een groepskieslijst

• Wanneer het Data In-indicatielampje brandt of knippert