Registreren/Wijzigen/Verwijderen

Opmerking

• Als u de handleidingen in HTML-indeling gebruikt, werken hyperlinks mogelijk niet en worden de genoemde secties misschien alleen weergegeven als alle HTML-handleidingen zijn geïnstalleerd.

Ik wil een faxnummer registreren.

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor details.

Zie de faxhandleiding voor details.

Ik wil een IP-faxnummer registreren.

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor details.

Ik wil een e-mailadres registreren.

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor details.

Ik wil een SMB-map registreren.

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor details.

Ik wil meerdere adressen registreren als een groep.

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor details.

Ik wil de begininstellingen veranderen.

Zie de Kopieerhandleiding voor details.

Zie de faxhandleiding voor details.

Zie de scannerhandleiding voor details.

Ik wil de inhoud van het adresboek op het apparaat registreren in het LAN-fax adresboek.

Zie de faxhandleiding voor details.