Laserveiligheid

Dit apparaat wordt beschouwd als een klasse 1 laserapparaat, veilig voor gebruik op kantoor en voor elektronische gegevensverwerking. Het apparaat bevat een GaAlAs laserdiode, 6,2 milliWatt, 760-800 nanometer golflengte voor iedere zender. Direct (of indirect gereflecteerd) oogcontact met de laserstraal kan leiden tot ernstig oogletsel. Veiligheidsmaatregelen en blokkeermechanismen zijn in het ontwerp opgenomen om enige mogelijke blootstelling van de gebruiker aan de laserstraal te voorkomen.

Het volgende etiket is bevestigd aan de achterzijde van het apparaat.

etiket

Let op:

Het gebruik van functies en het uitvoeren van aanpassingen en procedures die niet in deze handleiding worden vermeld, kunnen tot gevaarlijke blootstelling aan straling leiden.