Bestemmingen programmeren via het scherm Herhalen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een direct ingevoerd faxnummer, e-mailadres of IP-Faxbestemming in het Adresboek registreert met het scherm Herhalen.

Verschijnt [Program.] op het scherm, dan is het mogelijk om een bestemming die wordt weergegeven op het scherm Herhalen te registeren in het adresboek.

1Selecteer in het scherm Herhalen de bestemming die u wilt registreren in het adresboek.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Voor de bedieningsprocedure, zie "Herhalen".

2Druk op [Programmeren].

Raadpleeg de Handleiding Netwerk- en systeeminstellingen voor meer informatie over het registeren van bestemmingen.

3Maak de instellingen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Het scherm keert terug naar stap 1.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, verschijnt [Program.] mogelijk niet en kunt u de bestemming niet registreren.