Bestemmingen in het adresboek programmeren

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een faxnummer in het Adresboek registreert.

U kunt faxnummers, Internetfax-bestemmingen, e-mailbestemmingen, IP-Faxbestemmingen en mapbestemmingen in het adresboek registreren. Raadpleeg de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor meer informatie over het registreren van Internetfax-bestemmingen, IP-Faxbestemmingen en mapbestemmingen.

Opmerking

• U kunt ook faxnummers, Internetfax-bestemmingen, e-mailadressen, IP-Faxbestemmingen en mapbestemmingen uit het Adresboek in een groep registreren.

• In het eerste faxscherm, als u de inhoud van het adresboek wijzigt, verschijnt het bericht “Instellingen zijn bijgewerkt. Geselect. best./functies zijn geannuleerd.”. Druk op [Afsluit.] om terug te keren naar het eerste faxscherm.

• U kunt bestemmingen registreren in het Adresboek met Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor for Admin. Voor nadere details over de installatie of bediening ervan, zie “De printer controleren en configureren”, Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen, of, voor informatie over het Adresboek, zie de betreffende Help-onderwerpen.