Combineren twee originelen

Wanneer twee documenten met hetzelfde formaat en richting na elkaar worden ontvangen, worden deze op een enkel vel afgedrukt als u deze functie aanzet. Hiermee kunt u besparen op papier.

Belangrijk

• Deze functie werkt niet bij documenten die groter zijn dan A5Staand of 81/2 × 51/2Staand. Wanneer A5Staand of 81/2 × 51/2Staand-formaat papier in het apparaat wordt geladen, wordt elke pagina van het ontvangen document op een afzonderlijk vel afgedrukt.

• Als papier met een formaat en richting gelijk aan die van het ontvangen document beschikbaar is, is Combineren twee originelen niet mogelijk.

Illustratie van Combineren twee originelen

Opmerking

• U kunt deze functie in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 10, bit 1) in het menu Faxeigenschappen. Zie "Parameterinstellingen".

• Deze functie maakt gebruik van Geheugenontvangst.