Bestemmingen programmeren via het scherm Controleer bestemming

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een direct ingevoerd faxnummer, e-mailadres of Internetfax-bestemming in het Adresboek registreert met het scherm Controleer bestemming.

Verschijnt [Program.] op het scherm, dan is het mogelijk om een bestemming te registreren die wordt weergegeven op het scherm Controleer bestemming in het adresboek.

1Selecteer op het scherm Controleer bestemming de bestemming die u wilt registreren in het adresboek.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Voor de bedieningsprocedure, zie "De opgegeven bestemming controleren".

2Druk op [Programmeren].

Raadpleeg de Handleiding Netwerk- en systeeminstellingen voor meer informatie over het registeren van bestemmingen.

3Maak de instellingen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Het scherm keert terug naar stap 1.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, verschijnt [Program.] mogelijk niet en kunt u de bestemming niet registreren.