Lijst speciale afzender programmeren afdrukken

U kunt de geprogrammeerde speciale afzenders weergeven.

1Selecteer [Faxeigenschappen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Beheerderstools] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Speciale afz. programmeren] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Speciale afz.lijst afdr.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Druk op de [Start]-toets.

Het scherm keert terug naar dat van stap 4 nadat het afdrukken klaar is.

Om het afdrukken te annuleren, drukt u op de [Escape]-toets. Het scherm keert terug naar dat van stap 4.

6Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].