Wijzigen van de uitgangspositie

1Selecteer [Faxeigenschappen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Beheerderstools] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Parameterinstelling] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Uitgangspositie] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer met de scroll toetsen naar het nummer van de te wijzigen schakelaar en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Selecteer het bitnummer dat u wilt wijzigen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].