Afdrukken van de lijst met parameterinstellingen

Druk deze lijst af om de huidige parameterinstellingen te bekijken. Echter, alleen belangrijke onderdelen of veel gebruikte onderdelen zijn opgenomen in de lijst.

1Selecteer [Faxeigenschappen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Beheerderstools] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Parameterinstelling] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Lijst Parameterinst.] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Druk op de [Start]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om het afdrukken van een lijst te annuleren, drukt u op de [Escape]-toets. Het display keert terug naar dat van stap 4.

6Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].