De gebruikerparameters wijzigen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u parameters kunt instellen.

Belangrijk

• Toegang tot sommige instellingen voor Gebruikerparameters vereist mogelijk bepaalde opties, of mogelijk moeten er vooraf andere instellingen worden gemaakt.

• Wij raden u aan de "Lijst Parameterinst." af te drukken en te bewaren wanneer u parameterinstellingen programmeert of wijzigt.

• Wijzig geen andere bitschakelaars dan die op de voorgaande pagina's worden getoond.

1Selecteer [Faxeigenschappen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Beheerderstools] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Parameterinstelling] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Parameterinstelling] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer met de scroll toetsen naar het nummer van de te wijzigen schakelaar en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Selecteer het bitnummer dat u wilt wijzigen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u op het bitnummer drukt, schakelt de huidige waarde van 1 naar 0 of omgekeerd.

Herhaal stap 6 om een ander bitnummer te wijzigen voor dezelfde schakelaar.

7Druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Herhaal stap 5 t/m 7 om de schakelaarinstellingen te wijzigen.

9Als u alle instellingen heeft gemaakt, drukt u op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Voor meer informatie over het afdrukken van de lijst met parameterinstellingen, zie "Afdrukken van de lijst met parameterinstellingen".