Programmeren/Wijzigen Eigen faxnummer

1Selecteer [Eigen Faxnr.] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Voer uw eigen faxnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om een geprogrammeerd Eigen faxnummer te wijzigen, drukt u op de [Wis/Stop]-toets en voert u deze opnieuw in.

Als u een "plus" en een spatie invoert, drukt u voor elk op [plus], [Spatie].

Wanneer u zich vergist, drukt u op de [Wis/Stop]-toets en probeert u het opnieuw.

Opmerking

• U kunt "Eigen faxnummer" registreren met maximaal 20 cijfers, een spatie en het symbool “plus”.