Faxinformatie registreren

1Selecteer [Faxeigenschappen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Algemene inst./Aanpassen] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Faxinformatie programmeren] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer de faxinformatie die u wilt programmeren/wijzigen met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Programmeer/wijzig de geselecteerde faxinformatie en druk vervolgens op de [OK]-toets.

6Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].