Ontvangst bestanden instellingen

Geef op of ontvangen documenten moeten worden opgeslagen op de harde schijf of onmiddellijk moeten worden afgedrukt zonder te worden opgeslagen. U kunt opgeslagen documenten steeds weer afdrukken en ze als afbeeldingen downloaden naar een computer met Web Image Monitor of DeskTopBinder. Als u afdrukken zonder opslaan selecteert, worden documenten iedere keer afgedrukt wanneer ze worden ontvangen.

Belangrijk

• Om deze functie te gebruiken, moeten de optionele harde schijf en de printer/scanner-functies zijn geïnstalleerd.

1Selecteer [Faxeigenschappen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Ontvangstinstellingen] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Ontv. bestanden instelling] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Opslaan (melden)], [Opslaan (niet melden)] , of [Afdrukken] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u [Opslaan (melden)] selecteert en een bestemming voor de melding opgeeft, wordt een bericht dat het document is ontvangen verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Daarnaast kunt u een groepsbestemming registreren. Voor het maximum aantal bestemmingen dat u in een groep kunt opgeven, zie “Maximum waarden”.

5Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Opmerking

• U kunt “Parameterinstellingen” (schakelaar 10, bit 5) gebruiken om te selecteren of opgeslagen ontvangen documenten al of niet moeten worden afgedrukt. Zie “Parameterinstellingen”.

• Op de harde schijf opgeslagen documenten worden gecategoriseerd als ontvangen en opgeslagen documenten.

• U kunt niet overschakelen naar een andere instelling als ontvangen documenten zijn opgeslagen op de harde schijf. Om over te schakelen naar een andere instelling, moet u indien nodig de op de harde schijf opgeslagen documenten afdrukken en ze vervolgens verwijderen.

• U kunt het bedieningspaneel gebruiken voor het beheren van opgeslagen documenten.

• Als [Opslaan (melden)] of [Opslaan (niet melden)] is geselecteerd, wordt meer geheugen gebruikt aangezien het aantal opgeslagen documenten toeneemt. Als het geheugen vol is, worden er geen documenten meer opgeslagen op de harde schijf. Wanneer dit gebeurt, start het apparaat met afdrukken en vervolgens worden oude documenten overschreven of de ontvangen documentgegevens worden gewist zonder afgedrukt te worden. Vervolgens wordt het Ontv. bestanden Gewist Rapport afgedrukt.

• U kunt ontvangen documenten opslaan met een maximum van circa 320 pagina's van standaard A4-formaat <ITU-Thekje1Chart>.

• U kunt ontvangen documenten niet verzenden.

• Wij raden u aan Web Image Monitor te gebruiken in dezelfde netwerkomgeving als dit apparaat. Anders wordt de webbrowser misschien niet geopend en kan een fout optreden.