Afdrukken en opslaan

U kunt documenten afdrukken die met Windows-toepassingen zijn gemaakt.

Open het document dat u wilt afdrukken of maak een nieuw document en voer daarna de volgende procedure uit.

1Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken...].

2Selecteer [LAN-Fax M13] in de lijst en klik op [Afdrukken].

Het dialoogvenster [LAN-Fax] verschijnt.

De instelprocedure is afhankelijk van de toepassing die u gebruikt. In alle gevallen selecteert u [LAN-Fax M13] als printer.

3Klik op [Afdrukken] of [Afdrukken & Verzenden].

Opmerking

• U kunt ook documenten opslaan in TIFF-indeling. Voor nadere details over het opslaan in TIFF-indeling, zie "Als bestanden opslaan".

• U kunt selecteren hoe lang het apparaat documentgegevens in het geheugen bewaart indien het afdrukken is mislukt als gevolg van een papierstoring of een lege papierlade. U kunt dit instellen met Gebruikersparameters (schakelaar 20, bit 5, 4, 3, 2) in het menu Faxeigenschappen. De documentgegevens worden gewist zodra de opgegeven tijdsduur is verstreken. Zie “Parameterinstellingen”.

• Voor nadere details over het afdrukken van de faxafbeelding, zie de Help van het LAN-Fax-stuurprogramma.