Koptekst overslaan

LAN-Fax Resultatenrapport

In dit hoofdstuk wordt het LAN-Fax Resultatenrapport uitgelegd.

Als “E-mail TX resultaten” is ingesteld op “Melden”, als er onvoldoende configuraties in het e-mailmenu op dit apparaat aanwezig zijn, of als “Afz.naam autom. opg.” is ingesteld op “Uit”, wordt het LAN-Fax resultaten e-mailbericht niet verzonden en wordt het LAN-Fax Resultatenrapport afgedrukt. Als het “E-mail TX Resultaat” van “Instellingen afzender” niet is ingesteld op “E-mail”, wordt het LAN-Fax Resultatenrapport afgedrukt.

Opmerking

• Of het LAN-Fax Resultatenrapport wordt afgedrukt of niet, kan worden geconfigureerd met gebruikersparameter (schakelaar 20, bit 0) in het menu Faxeigenschappen. Zie "Parameterinstellingen".

• Als u [Verzenden] of [Afdrukken & Verzenden] uitvoert met het LAN-Fax-stuurprogramma, en het E-mail TX Resultatenrapport niet is aangekomen, dan wordt het communicatieresultaatrapport afgedrukt. Voor nadere details over het communicatieresultaatrapport, zie "Communicatieresultaat rapport (Geheugenverzending)".