Een bestand afdrukken dat met Geheugenbeveiliging is ontvangen.

Hiermee worden bestanden afgedrukt die met Geheugenbeveiliging zijn ontvangen.

Dit is een beveiligingsfunctie waarmee wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers uw documenten lezen. Indien Geheugenbeveiliging is ingeschakeld, worden alle ontvangen documenten opgeslagen in het geheugen en niet automatisch afgedrukt.

Om documenten af te drukken, moet u de Geheugenbeveiliging-ID invoeren. Wanneer uw apparaat een document heeft ontvangen met een Geheugenbeveiliging, knippert het indicatielampje Ontv. berichten.

Voordat deze functie wordt gebruikt, zijn de volgende voorbereidingen noodzakelijk in het menu Faxeigenschappen.

Voor meer informatie over deze instellingen, zie "Beheerdersinstellingen".

Belangrijk

• Als de hoofdschakelaar langer dan 12 uur is uitgeschakeld, worden alle documenten die zijn beveiligd met Geheugenbeveiliging verwijderd. Als dit gebeurt, wordt er een stroomstoringsrapport afgedrukt, zodat u kunt zien welke documenten zijn verwijderd. Zie "Uitschakelaar hoofdstroom / In het geval van een stroomstoring", Problemen oplossen.

1Controleer of het indicatielampje Ontv. berichten knippert.

Illustratie van indicatielampje Ontv. berichten

2Druk op de toets [Taakinformatie].

Afbeelding toets Taakinformatie

3Selecteer [Best. geh.bev. afdruk.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als er geen documenten zijn ontvangen terwijl Geheugenbeveiliging ingeschakeld was, verschijnt het bericht “Er zijn geen geheugenbev. bestanden.”. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

4Voer met behulp van de cijfertoetsen een 4-cijferige Geheugenbeveiligings-ID in en druk daarna op de [Start]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Indien de Geheugenbeveiliging-ID niet overeenkomt, verschijnt het bericht “Opgegeven code komt niet overeen met het geprogr. geheugenbev. ID.”. Het scherm keert terug naar het vorige scherm. Probeer het opnieuw nadat u de Geheugenbeveiliging-ID heeft gecontroleerd.

5Druk op de [Escape]-toets.

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• Zelfs als Geheugenbeveiliging beschikbaar is, is ontvangst niet mogelijk als er niet genoeg vrij geheugen is.

• U kunt Geheugenbeveiliging ook alleen gebruiken voor documenten die afkomstig zijn van bepaalde afzenders.

• Documenten die met Ontvangst SEP-code worden ontvangen, worden automatisch afgedrukt, ook als deze functie is aangezet.

• Als u een bestand met Geheugenbeveiliging afdrukt, dan wordt het gewist.