Journaal via e-mail

Als de instelling zodanig is gemaakt dat het journaal als e-mail wordt gestuurd, wordt het gestuurd naar een e-mailadres van een beheerder.

Opmerking

• Als gebruikerverificatie is ingesteld, kunt u selecteren of een afzendernaam moet worden weergegeven met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 5) in het menu Faxeigenschappen. Voor details over parameterinstelling, zie “Parameterinstellingen”.

• Bevestig het e-mailadres van de beheerder met behulp van E-mailadres Beheerder onder Systeeminstellingen. Raadpleeg de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor meer informatie.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen wordt de bestemming/afzender mogelijk niet weergegeven.