Een lijst met bestanden in het geheugen afdrukken (TX stand-by bestandslijst afdrukken)

Druk deze lijst af als u wilt zien welke bestanden in het geheugen zijn opgeslagen en wat de bijbehorende bestandsnummers zijn.

Het kan nuttig zijn de bestandsnummers te kennen (bijvoorbeeld voor het wissen van bestanden).

1Druk op de toets [Taakinformatie].

Afbeelding toets Taakinformatie

2Selecteer [TX std-by best.lijst afdr.] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om afdrukken te annuleren voordat u op de [OK]-toets heeft gedrukt, drukt u op de [Escape]-toets. Het stand-by scherm verschijnt.

3Druk op de [Start]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om het afdrukken te annuleren nadat u op de [Start]-toets heeft gedrukt, drukt u op de [Wis/Stop]-toets. Het display keert terug naar dat van stap 2.

Het display keert terug naar dat van stap 2 nadat een TX Stand-by Bestandslijst is afgedrukt.

4Druk op de [Escape]-toets.

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• De inhoud van een in het geheugen opgeslagen bestand kan eveneens worden afgedrukt.

• Als gebruikersverificatie is ingesteld, kunt u instellen of een afzendernaam al dan niet moet worden weergegeven met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 5) in het menu Faxeigenschappen. Zie "Parameterinstellingen".